Victor Johansson AB 

08-400 66 008

Telefonnummer

Skagafjordsgatan 6,
164 55 Kista

Tungrivning i Stockholm

Pålitlig, säker och professionell rivningsfirma för tungrivning i Stockholm

Letar du efter en rivningsfirma för tungrivning i Stockholm? Sök inte längre än Victor Johansson AB. Vi har stor kunskap och har flera års erfarenhet av tungrivning och kan hjälpa dig med alla olika rivningsprojekt.

Tungrivning

En tungrivning är en sorts rivning där man river ner större konstruktioner eller byggnader som oftast är består av betong eller stål där det krävs en högre nivå av säkerhet och expertis.

När en tungrivning ska utföras så är det viktigt att den utförs på ett korrekt fackmannamässigt sätt så att det blir säkert och bra utfört. Detta är särskilt viktigt när det gäller större rivningar som tungrivningar oftast är. Annars kan dom svåra och farliga momenten i tungrivningen få stora konsekvenser om dom inte hanteras på rätt sätt.

Vi på Victor Johansson AB har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra en tungrivning i Stockholm på ett säkert och korrekt sätt. Vi sätter alltid våra anställdas, omgivningen och våra kunders säkerhet i första hand.

Om du behöver hjälp med en tungrivning i Stockholm kan du kontakta oss redan idag via vårt kontaktformulär. Vi diskuterar gärna ditt projekt med dig och ger dig en kostnadsfri offert.

Vad klassificeras som tungrivning?

En rivning kan ske på olika sätt, till exempel genom ombyggnation, håltagning eller totalrivning. Lättrivning och tungrivning är de två formerna av återuppbyggnadsrivningar. Termen lättrivning avser avlägsnande av innerväggar, medan ”tungrivning” innebär rivning av bärande konstruktioner av en byggnad som är byggda med stål eller t,ex betong.

Olika rivningsmetoder kan användas beroende på vad målet med rivningen är. Tungrivningar kan användas för att riva till exempel:

  • Större byggnader eller konstruktioner av betong och stål
  • Silos
  • Industribyggnader
  • Vagnhallar
  • Kajer
  • Broar

Om du behöver en erfaren och kompetent rivningsfirma i Stockholm som kan erbjuda kompletta lösningar för tungrivning är vi på Victor Johansson AB det företag du ska ringa.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig med din planering och utförande av din tungrivning i Stockholm.

Tungrivning med omnejd i hela Stockholm

Om du behöver ha hjälp med en tungrivning i Stockholm så kan vi på Victor Johansson AB hjälpa dig. Vi kan erbjuda dig en komplett helhetslösning av tungrivning där vi planerar, utför och sanerar efter att rivningen är slutförd.

Vi är verksamma i hela Stockholm och kan hjälpa dig som finns i Uppsala, Värmdö, Södertälje, Norsborg eller Norrtälje. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Kostnadsfri offert? Kontakta oss idag

Vår process

Vår Process av Tungrivning

När man ska genomföra en tungrivning måste man ha en väl utformad, effektiv och säker process. Vår process av tungrivning kan ni läsa mer om nedan:

01.

Steg 1

Det första steget i processen är att göra en första bedömning av byggnaden eller konstruktionen som ska rivas. Detta görs för att kartlägga de olika områden som behöver rivas och för att göra en plan för hur rivningen ska genomföras.

02.

Steg 2

Det andra steget är att förbereda inför tungrivningen. Detta innefattar till exempel att informera ägare till närliggande fastigheter, koppla bort ledningar och spärra av och säkra platsen så inte en olycka eller omgivningen kan ta skada.

03.

Steg 3

Det tredje steget är att utföra själva rivningsarbetet . Detta görs med hjälp av vår egna utrustning och vår utbildade personal. Rivningsarbetet utförs i enlighet med den plan som gjordes i det första steget.