Victor Johansson AB 

08-400 66 008

Telefonnummer

Skagafjordsgatan 6,
164 55 Kista

Rivningsfirma i Stockholm

Vi utför allt ifrån lättrivningar och totalrivningar till tungrivning

Riva hus

Välkommen till Victor Johansson AB, ditt bästa val för rivningstjänster i Stockholm. Vi är ett företag med många års erfarenhet i branschen och vi är dedikerade till att ge våra kunder service av högsta kvalitet.

Vi förstår att varje rivningsprojekt är unikt, så därför erbjuder vi ett brett utbud av rivningstjänster. Vi erbjuder ett komplett utbud av rivningstjänster, från små rivningsprojekt till stora kommersiella rivningsprojekt.

Våra rivningstjänster

När det kommer till rivning så kan man dela in dom i 3 grupper, lättrivning, totalrivning och tungrivning.

Lättrivning

En lättrivning är en rivningstjänst som innebär att man river lättare och mindre väsentliga delar av en konstruktion i en byggnad.

Exempel på rivningsarbeten som ingår i lättrivning är:

 • Innerväggar
 • Kök
 • Badrum
 • Interiör
 • Undertak
 • Golv

Vid en lättrivning så använder vi oss av mindre maskiner och verktyg som t,ex kofot, tigersåg och slägga.

För att underlätta arbetsmiljön och göra den säker för alla i omgivning så använder vi fläktar och luftrenare. Vi sorterar och sköter bortforslingen av allt avfall för att undvika miljöförstöring.

Totalrivning

En totalrivning är en rivningstjänst som innebär att en byggnad eller konstruktion rivs ner helt och hållet, både invändigt och utvändigt. Denna typ av rivning utförs t,ex om en byggnad är för gammal eller i för dåligt skick och är inte längre säker eller om man ska ska göra en nybyggnation.

Vi använder grävmaskiner, bulldozers och kranar för en total rivning. I vissa situationer kan vi också använda sprängämnen för att riva byggnaden helt och hållet.

Då vi är certifierade för att hantera och avlägsna asbest så kan du alltid vara säker på en säker och miljöanpassad rivning med oss.

Tungrivning

Tungrivning innebär att man river större tyngre bärande konstruktioner som är byggda av t,ex betong eller stål. Med en tungrivning så river man konstruktioner såsom:

 • Betongbyggnader
 • Stenkonstruktioner
 • Tegelkonstruktioner
 • Stålkonstruktion
 • Vagnhallar
 • Industribyggnader

 

Om det rör sig om mer komplicerade rivningsarbeten i trånga innerstadsmiljöer där det ställs extra höga krav på rivningen och säkerheten så är vi den rätta rivningsfirman i Stockholm för jobbet.

Så om du behöver ha hjälp med en rivning som lättrivning, totalrivning eller en tungrivning så kan vi på Victor Johansson AB hjälpa dig.

Varför du ska välja oss på Victor Johansson AB

Det finns flera anledningar till varför du bör välja just oss på Victor Johansson AB i Stockholm för ditt rivningsprojekt.

 • Vi har bred kunskap och lång erfarenhet inom branschen med flera nöjda kunder
 • Vårt team består av utbildad och certifierad personal
 • Platsstyrd projektledning som får arbetet att flyta på
 • Håller stort fokus på säkerhet och trygghet för omgivning och anställda
 • Alla rivningar genomförs inom utsatt tidsplan och uppställda specifikationer

Kostnadsfri offert? Kontakta oss idag

Säker och miljöanpassad rivning

Det finns alltid risker med rivningar då byggnadens konstruktioner och struktur kan vara instabil. Det kan också finnas hälsofarliga och miljöfarliga ämnen som kan spridas om man inte hanterar avfallet korrekt.

Vi har också expertisen och utrustningen för att utföra effektiva och säkra miljöanpassade rivningar, vilket innebär att vi på ett korrekt och fackmannamässigt sätt hanterar allt förorenat avfall och material så att miljön eller allmänheten inte tar skada.

Vi utför rivningsarbeten i hela Stockholmsområdet med omnejd

Om du behöver hjälp med en rivning kan vi på Victor Johansson AB i Stockholm hjälpa dig. Vi arbetar i hela Stockholmsregionen med omnejd som t,ex i, Södertälje, Södermalm, Uppsala, Värmdö, Sollentuna och Östermalm.

Vi är alltid angelägna om att hjälpa dig med en kostnadsfri konsultation för att utvärdera dina behov och hitta den bästa lösningen för ditt rivningsprojekt.

Kontakta oss via vårt kontaktformulär som du hittar här på sidan. Så hjälper vi dig med att besvara frågor eller ta fram en kostnadsfri offert.

VANLIGA FRÅGOR

Vi har samlat 5 av de vanligaste frågorna som vi får om våra rivningstjänster och andra relaterade frågor om rivning. Om du har ytterligare frågor om rivningar eller våra rivningstjänster, vänligen kontakta oss på: [email protected] så hjälper vi dig med dina frågor.

Kostnaden för en rivning varierar beroende på projektets storlek och omfattning och går inte att sätta ett fast pris på utan en bedömning. För att ta reda på vad en rivning för ditt projekt skulle kosta så kan du kontakta oss så hjälper vi dig med att ta fram en kostnadsfri offert. Du kan kontakta oss via vår mail: [email protected] eller via vår tel: 08-466 867 77.

Om du inte har rätt utrustning eller erfarenhet kan det vara farligt att utföra en rivning själv. Vi rekommenderar att du anlitar en professionell rivningsfirma som kan hjälpa dig med ditt rivningsprojekt.

Det finns flera fördelar med att anlita ett professionellt rivningsföretag jämfört med att göra det själv. Vi har erfarenheten och utrustningen för att genomföra en rivning på ett säkert och effektivt sätt.

När det kommer till rivningar så är det viktigt att veta att en noggrann och säker rivning kräver noggrann planering av utförande och säkerhet innan man sätter igång med att riva. Vi behöver därför lite tid för att utvärdera ditt projekt och planera arbetet.

Det finns några faktorer som påverkar om ditt hus är lämpligt för rivning eller inte. Dessa är bland annat: fastighetens skick, dess läge, omgivningen och om det finns några kulturminnesmärkta byggnader i närheten eller inte.

Om du är osäker på om din fastighet lämpar sig för rivning eller inte kan du kontakta oss så hjälper vi dig att bedöma din fastighet.

Innan rivningen kan börja finns det några saker som måste göras för att förbereda arbetet. Det handlar bland annat om att få ett godkännande från byggnadsförvaltningen, koppla bort vatten och el samt att röja på platsen där rivningen ska äga rum.

Om du är osäker på något kan du kontakta oss så hjälper vi dig med förberedningarna inför rivningen.