Victor Johansson AB 

08-400 66 008

Telefonnummer

Skagafjordsgatan 6,
164 55 Kista

Saneringsfirma i Stockholm

Ett pålitligt och prisvärt saneringsföretag i Stockholm.

Om du letar efter en pålitlig och erfaren saneringsfirma i Stockholm är vi på Victor Johansson AB det rätta valet för dig.

Vi har många års erfarenhet i branschen och vi vet hur vi ska få jobbet gjort snabbt och effektivt. Oavsett om du är en privatperson eller ett företag kan vi hjälpa dig att förebygga eventuella skador eller miljöproblem orsakade av t,ex fukt, mögel, radon och asbest med mera.

Saneringstjänster från Victor Johansson Entreprenad i Stockholm

Då vi har en bred kompetens med många års erfarenhet som saneringsfirma inom saneringsbranschen så kan vi hjälpa dig med alla sorters olika saneringstjänster. Här nedan kan du läsa mer om dom olika saneringstjänsterna som vi på Victor Johansson AB erbjuder.

Asbest

Asbest är ett farligt material som ofta användes i byggmaterial innan det förbjöds i Sverige 1982. Om asbest rubbas kan det frigöra små fibrer i luften som kan orsaka allvarliga hälsoproblem.

Om du upplever att du har en fastighet som är utsatt av asbest så kontakta vår saneringsfirma så hjälper vi dig med saneringen av asbesten.

Vi kan hjälpa dig med att lokalisera och ta bort asbesten från din egendom på ett säkert och effektivt sätt.

PCB

PCB (polyklorerade bifenyler) är en typ av kemikalier som användes i många olika produkter tills de förbjöds i Sverige 1978. PCB är mycket farliga för miljön och kan orsaka allvarliga hälsoproblem vid inandning eller om det kommer i kontakt med huden.

Våra anställda som arbetar med att sanerar PCB på vår saneringsfirma är utbildade och certifierade av Svenska Fogbranschens Riksförbund.

Klotter

Klotter (graffiti) kan vara ett allvarligt problem för både företag och privatpersoner. Vi är en saneringsfirma som både har dom rätta verktygen och kompetensen för att sanera bort klotter.

Vi har inga begränsningar när det gäller vilka fastighetstyper vi utför sanering av klotter på. Vi tar bort klotter från större fastigheter, hyreshus, tvåplanshus och moderna villor.

Nikotin

Nikotin är ett ämne som tenderar att sätta sig på ytor som väggar, tak och golv. Vi har verktygen och expertisen för att rengöra och sanera nikotin från alla typer av ytor.

Genom att sanera och anlita en saneringsfirma som oss på Victor Johansson AB så kan du få hjälp att rengöra och ta bort fläckar, lukter och andra föroreningar orsakade av rökning.

Lukt

Lukt och odörer kan beror på flera olika orsaker och som kompetent saneringsfirma kan vi på Victor Johansson AB hjälpa dig att identifiera och eliminera problemet.

Vi kan hjälpa dig att snabbt och effektivt eliminera och sanera lukter från din fastighet. Vi har ett team av erfarna och kvalificerade yrkesmän som snabbt och säkert kan avlägsna dåliga lukter från din fastighet.

Brand & Röksanering

Brand och rökskador som har uppstått efter en brand i din fastighet eller närliggande byggnad kan vara mycket svåra att rengöra. Röklukten kan också vara mycket svår att bli av med.

För att ta bort röklukt och andra skador som har uppstått så behöver du kontakta en saneringsfirma. Saneringsfirman Victor Johansson AB i Stockholm kan hjälpa dig med din sanering av brand och röksanering.

Olja

Oljesanering är en process som används för att rengöra och avlägsna olja från ett område där den har spillt ut. Olja kan vara en allvarlig miljörisk och kan orsaka omfattande skador om den inte saneras snabbt.

Vår saneringsfirma har rätt kunskap och erfarenhet för att snabbt och effektivt sanera oljeutsläpp.

Ventilation

Om ventilationen är förorenad eller om det har fastnat smuts så kommer den inte att fungera som den ska och då kan en sanering av ventilationen utförd av en saneringsfirma vara lösningen.

Dålig cirkulation från ventilationen kan resultera i högre elkostnader och energiförbrukning som kan ge mer slitage på utrustningen. Dessutom så ökar det risken för möbel och att bakterier sprider sig.

Vi på Victor Johansson AB kan hjälpa dig med din sanering av din ventilation.

Vägglöss

Vi kan hjälpa dig att bli av med vägglöss från din fastighet med en sanering. Vägglöss kan vara ett allvarligt problem om det inte åtgärdas och kan vara svårt att bli av med utan professionell hjälp.

Som saneringsfirma har vi både erfarenheten och den rätta kompetensen för att hjälpa dig att bli av med vägglössen.

Ohyra

Om du har drabbats av ohyra så kan det vara dags att ta kontakt med en saneringsfirma. Vi har verktygen och expertisen för att på ett säkert och effektivt sätt avlägsna alla olika skadedjur från din fastighet.

För dig som behöver akut hjälp med sanering av ohyra så är vi alltid redo att rycka ut med kort varsel för att hjälpa dig med en sanering av ohyra i Stockholm.

Liksanering & Dödsbo

När en älskad person har dött kan du behöva tid för att läka både mentalt och känslomässigt. Därför kan det vara känslomässigt påfrestande att själv städa upp och sanera dödsboet.

Vår saneringsfirma Victor Johansson AB utför liksanering och sanering av dödsbo med största respekt och försiktighet. Vi förstår att detta är en svår tid för dig och kommer att behandla uppdraget med största respekt.

Säker och ansvarsfull avfallshantering vid sanering

Då vi är en saneringsfirma så har vi en strikt policy när det gäller säker och ansvarsfull hantering av farliga material vid saneringsarbeten. Vi har nödvändig utrustning och personal för att hantera dessa material på ett säkert och effektivt sätt, så att det inte finns någon fara för vare sig er eller miljön.

Vi tar säkerhet och ansvar på stort allvar och sätter alltid våra kunders och miljöns säkerhet i första rummet.

Vi sanerar i hela Stockholmsområdet

Våra kunder är i allmänhet koncentrerade till Stockholmsområdet. Vilket betyder att oavsett om du bor i Kungsholmen, Östermalm, Enskede, Farsta eller i Spånga så kan vi hjälpa dig.

Om du har problem med något av dessa problem så kan vi som saneringsfirma i Stockholm hjälpa dig. Vi har ett team av erfarna yrkesmän som arbetar snabbt och effektivt för att få jobbet gjort.

VANLIGA FRÅGOR

Här nedan så har vi sammanställt 5 utav dom vanligaste frågorna som vi får angående våra saneringstjänster och andra relaterade frågor om saneringar. Har du några andra frågor om sanering eller om våra saneringstjänster så kan du ställa dom till oss via vår mail på: [email protected] så hjälper vi dig.

Kostnaden för våra saneringstjänster varierar beroende på vad för typ av sanering du vill ha hjälp med, hur omfattande problemet är och tiden för att utföra sanering själva saneringen. Vi strävar alltid efter att ge dig den mest prisvärda lösningen utan att kompromissa med kvalitet eller säkerhet.

För att få ett kostnadsförslag på vad en sanering skulle kosta i ditt fall så kan du be om en kostnadsfri offert genom att fylla i och skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär som du hittar här på sidan.

Du kan också kontakta oss via vår mail: [email protected] eller ringa oss på 08-446 867 77.

Nej, våra saneringstjänster är inte farliga. Vi använder godkända produkter och följer alla regler och säkerhetsanvisningar för att kunna levererar en högkvalitativa och säkra saneringar till företag och privatpersoner.

Det kan vara svårt att säga hur snabbt vi kan komma och hjälpa dig med din sanering då vi vissa saneringsarbeten är mer akuta än andra. Vi gör dock alltid vårt bästa för att komma så snart och så snabbt som möjligt för att hjälpa dig.

Det är oftast bäst om du kan lämna fastigheten/området medan vi utför saneringen. På så sätt utsätts du inte för eventuella gifter eller ångor som kan släppas ut under rengöringsprocessen. Men om du inte kan lämna platsen kommer vi att samarbeta med dig för att se till att processen blir så säker som möjligt.

Det är oftast bäst om du kan lämna området medan vi utför saneringen. På så sätt utsätts du inte för eventuella gifter eller ångor som kan släppas ut under rengöringsprocessen. Men om du inte kan lämna platsen kommer vi att samarbeta med dig för att se till att processen blir så säker som möjligt.