Om oss

Introduktion

Vi på Victor Johansson AB är ett väletablerat företag i Stockholm med flera års erfarenhet av olika tjänster inom rivning, sanering och snöskottning. Vår personal har rätt kompetens och utbildningar med certifikat för rivning och sanerings relaterade arbeten.

Vår verksamhet omfattar privatpersoner, företag, försäkringsbolag och den offentliga sektorn. Vi utför saneringar och rivningar samt snöskottning och vinterrelaterade jobb som t,ex snöbevakning och istapsröjning över hela Stockholm

Vad vi gör

Vi utför saneringar och rivningar och snöskottning åt företag och privatpersoner i Stockholmsområdet. Inget jobb är för stort eller litet för oss, vi har erfarenheten och kompetensen för att hantera alla storlekar av jobb.

Miljö och kvalitet

När vi utför projekt för rivning, sanering eller snöskottning gör vi allt för att ha så liten negativ inverkan på miljön som möjligt. När du anlitar oss förtjänar du service av högsta kvalitet och högkvalitativa resultat.

Våra värderingar

Våra värderingar är kvalitet, miljö och kundservice. Vi sätter alltid våra kunder i första rummet och strävar efter att ge dem den bästa möjliga service, kvalitet och upplevelsen av oss och våra tjänster.

VANLIGA FRÅGOR

Har du några frågor om vårt företag eller våra tjänster? Här nedan så har vi sammanställt några av dom vanligaste frågorna om oss och våra tjänster som vi erbjuder.

Vi erbjuder olika rivningstjänster där vi arbetar åt både privatpersoner och företag. Våra rivningstjänster är lättrivning, totalrivning och tungrivning.

Ni kan läsa mer om våra rivningstjänster här.

Vi utför både enklare och mer komplicerade saneringar inom flera områden. Vi har erfarenheten och kompetensen och kan hantera alla typer av saneringsarbeten.

För mer information om våra saneringstjänster så kan ni läsa mer här.

Förutom vår tjänst snöskottning så kan vi hjälpa dig med takskottning, snöbevakning, halkbekämpning och istapsröjning.

Vill du veta mer om våra vinterrelaterade tjänster så kan ni läsa mer här.

Du kan nå oss genom att använda vårt kontaktformulär så svarar vi dig så så snabbt vi kan. Du kan också nå oss via vår telefon eller via vår mail så hjälper vi dig.

Vi tillhandahåller tjänster i hela Stockholmsområdet vilket innebär att vi verksamma i centrala Stockholm men också i t,ex Södertälje, Sollentuna, Norrtälje, Uppsala, Sundbyberg och Nykvarn med flera.

kontakta oss

Bloggen

läs mer från vår blogg