Victor Johansson AB 

08-400 66 008

Telefonnummer

Skagafjordsgatan 6,
164 55 Kista

Lättrivning i Stockholm

Vi kan hantera alla typer av lättrivningar, stora som små.

Victor Johansson AB är en rivningsfirma i Stockholm som tillhandahåller flera olika rivningstjänster och en av dom tjänsterna är lättrivning i Stockholm.

Vi kan hantera alla typer av lättrivningar, stora som små. Om du behöver hjälp med en lättrivning i Stockholm, så kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Lättrivning

En så kallad lättrivning eller som man också kan kalla den selektiv eller manuell rivning och är en rivning som görs för hand med hjälp av mindre maskiner och verktyg.

När man utför en lättrivning så brukar man oftast riva mindre och lättare ej bärande konstruktioner på insidan av en byggnad som till exempel:

  • Innerväggar
  • Kök
  • Skåp och annan interiör
  • Undertak
  • Golv
  • Badrum

I vilka sammanhang utför man en lättrivning?

En lättrivning utförs oftast om man ska riva inomhus i hus eller lägenheter för att sedan renovera. Men en lättrivning kan också behövas göras vid dessa två exempel.

  • När utförande av en tungrivning eller totalrivning är svår att utföra på grund av att det är svår åtkomligt eller inte kan göras på ett säkert sätt.
  • För att minimera miljöpåverkan då material och interiör måste rivas och sorteras innan större utrustning kan tas i bruk.

 

För mer information om vår tjänst lättrivning i Stockholm så kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor och ger dig en kostnadsfri offert för ditt nästa projekt.

Vi utför lättrivningar i hela Stockholmsregionen

Om du behöver hjälp med en lättrivning i Stockholmsområdet är vi på Victor Johansson AB den rivningsfirma du kan lita på. Med alla våra år av erfarenhet ser vi till att ditt rivningsprojekt genomförs på ett säkert och effektivt sätt.

Vi kan hjälpa dig att genomföra en lättrivning oavsett vart i Stockholmsregionen du befinner dig. Så om du t,ex finns i Södertälje, Södermalm, Norsborg eller i Uppsala så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag för mer information om vår tjänst lättrivning eller om du vill ha en kostnadsfri offert.

Kostnadsfri offert? Kontakta oss idag

Vår process

Vår Process av lättrivning

Vår process av en lättrivning går ut på följande 3 steg och ni kan läsa mer om dom 3 stegen här nedan.

01.

Steg 1

Det första steget i vår process är att analysera och planera utförandet av lättrivningen. Detta gör vi för att säkerställa att rivningen utförs på ett säkert och effektivt sätt.

02.

Steg 2

Det andra steget i vår process är utförande av lättrivningen. Vi arbetar både med säkerhet och effektivitet för kunna slutföra rivningsprojekt inom tidsramen men också för att säkerställa en god och säker arbetsmiljö.

03.

Steg 3

Det sista steget i vår process är att rensa och sanera platsen där rivningen ägt rum. Vi vill lämna platsen ren och snygg så att du kan börja renoveringen så snart som möjligt.