Victor Johansson AB 

08-400 66 008

Telefonnummer

Skagafjordsgatan 6,
164 55 Kista

Sanering av ohyra i Stockholm

Snabb och effektiv hjälp med sanering av ohyra i Stockholm

Om ditt hem eller arbetsplats har blivit utsatt för ohyra det är viktigt att snabbt vidta åtgärder för att problemet inte ska blir värre. Vi på Victor Johansson AB som är en saneringsfirma i Stockholm kan hjälpa dig med en professionell sanering av ohyra.

Vårt team av erfarna och certifierade medarbetare arbetar snabbt och effektivt för att avlägsna problemet och återställa ditt hem eller verksamhet till en ren och hälsosam miljö. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

Sanering av ohyra

Vid en sanering av ohyra så är det första man gör är att inspekterar hela byggnaden för att se om det finns några tecken på ohyra. I vissa fall kan det vara svårt att se tecken på om det t,ex finns möss eller råttor och kan därför behövas placera ut fällor för att veta om det behövs göra en sanering eller inte.

Vid riktigt svåra angrepp kan man också rekommendera att man använder en metod som kallas för ”rökning”. Detta är en process där en speciell gas släpps ut i fastigheten för att döda alla skadedjur.

När saneringen är avslutad så följer vi upp med kunden om alla detaljer runt den utförda saneringen samt delar med oss av rekommendationer för att förhindra framtida angrepp av ohyra.

Vad man kan göra om man blivit utsatt för ohyra

Om du har blivit utsatt för ohyra så kan det vara bra att så snabbt som möjligt att få detta problem åtgärdat. Beroende på hur omfattande invasionen av ohyra är så finns det flera saker som du kan göra själv innan det går för långt.

Här är några saker som du kan göra för att bli av med ohyran innan den blir ett stort problem:

  • Det första man kan göra är att försöka ta bort ohyran med t,ex fällor och insektsdödande medel.
  • Ta även bort alla matkällor som ohyran kan dras till.
  • Kolla igenom din fastighet och laga eller täta olika hål eller sprickor som ohyran kan ta sig igenom.
  • Städa noggrant och håll rent så att det inte ligger spill från mat eller andra saker om ohyran vill komma åt.

Vad är ohyra?

Skadedjur, eller ohyra som de ofta kallas, omfattar ett brett spektrum av insekter och djur som skadar eller utgör en fara för t.ex. livsmedelsproducenter eller människors hälsa.

Om du har blivit utsatt för ohyra eller  är det viktigt att snabbt vidta åtgärder för att avlägsna dem eftersom de kan sprida sjukdomar och kan skada din fastighet eller verksamhet.

Vi på Victor Johansson AB erbjuder professionell sanering av ohyra i Stockholm och använder effektiva metoder för att avlägsna, rengöra och desinficera alla ytor efter skadedjuren.

Vi är verksamma i hela Stockholmsregionen

Vi verksamma i och runt Stockholmsregionen, så vi kan hjälpa dig om du bor i t.ex. Norsborg, Värmdö, Norrtälje eller Sollentuna och så klart flera platser i hela Stockholm.

Du kan komma i kontakt med oss genom att fylla i kontaktformuläret på vår hemsida, så hjälper vi dig och svara på alla dina frågor du har om sanering av ohyra.

Vår process

Vår process av sanering av ohyra

Vi erbjuder snabb och effektiv sanering av ohyra för privatpersoner och företag. Du kan läsa mer om vår process av sanering av ohyra nedan:

01.

Steg 1

Det första vi gör i vår process av sanering av ohyra är att göra en inspektion av din fastighet eller verksamhet.

02.

Steg 2

Nästa steg i vår process är att avlägsna all ohyra, göra rent och desinficera alla ytor och platser där ohyra finns eller kommit i kontakt med.

03.

Steg 3

Efter att saneringen är färdig så skapar vi en rapport där vi tar med alla detaljer kring vart saneringen har utförts i fastigheten, vilka medel och metoder vi använt oss av och förebyggande rekommendationer för framtida angrepp.