Victor Johansson AB 

08-400 66 008

Telefonnummer

Skagafjordsgatan 6,
164 55 Kista

Nikotinsanering i Stockholm

Sanering av nikotin från hus till lägenheter och lokaler i Stockholm

Hos oss på Victor Johansson AB förstår vi hur nikotinbeläggningar kan påverka ditt hem eller arbetsmiljö. Vi erbjuder en omfattande lösning för att effektivt ta bort nikotin från alla typer av ytor och rum i hela Stockholm, oavsett om det gäller privatpersoner, bostadsrättföreningar eller företag.

Personlig konsultation och offert

Innan vi påbörjar något arbete, ser vi till att förstå dina specifika behov genom en personlig konsultation. Efter en gratis konsultationen får du en detaljerad offert, som inte bara speglar den service vi kommer att tillhandahålla utan även vårt åtagande att hålla en hög standard till ett konkurrenskraftigt pris.

Pris för nikotinsanering

När vi sanerar bostäder från nikotin i Stockholm är det viktigt för oss att vara transparenta med våra priser. Vi baserar kostnaden på den boyta som behöver behandlas.

Prisberäkning baserat på boyta

Vi på Victor Johansson AB förstår att varje nikotinsaneringsprojekt är unikt, och därför tar vi fram en kostnadsuppskattning för varje kund baserat på deras specifika behov och bostadens storlek.

Det här ingår i en nikotinsanering

När vi tar oss an en nikotinsanering fokuserar vi alltid på att grundligt rena alla ytor och material som påverkats. Varje del av processen är viktig för att säkerställa ett hälsosamt och rent inomhusklimat.

Rengöring av väggar och tak

Vi börjar alltid med en kemisk nedtvättning av alla väggar och tak. Detta innebär en noggrann rengöring med produkter designade för att effektivt bryta ner och avlägsna nikotinrester och andra föroreningar.

Behandling av golv och textilier

Golven och eventuella textilier som mattor och möbeltyger behandlas med specialmedel anpassade för att avlägsna envisa fläckar och dofter. Vår process ser till att även djupa fläckar och dofter försäkra.

Luftrening och avluftning

Efter de fysiska ytorna handlar det om att fräscha upp luften. Vi använder ozongeneratorer för att neutralisera odörer och ser till så att all inomhusluft är ren och fräsch igen.

Steg i processen

Metod

Väggar & tak

Kemisk nedtvättning

Golv & textilier

Specialrengöring

Luftkvalitet

Ozonering

Så får vi bort röklukten

När det kommer till att eliminera röklukt, använder vi på Victor Johansson AB beprövade metoder som säkerställer att ditt hem eller kontor blir fri från oönskade dofter och nikotin.

Användning av ozongeneratorer

Att använda ozongeneratorer är en effektiv del av vår process. Genom att producera ozon kan vi neutralisera röklukt på molekylär nivå. Det här innebär att vi säkert kan eliminera lukter även i svåråtkomliga områden.

Speciella rengöringsmedel och tekniker

Vi kombinerar användningen av ozongeneratorer med speciella rengöringsmedel som är utformade för att bryta ner och avlägsna nikotinrester. Metoden är grundlig och tar hand om alla ytor som har exponerats för rök.

Utvärdering och uppföljning

Efter avslutad sanering gör vi en grundlig utvärdering och uppföljning för att säkerställa att arbetet uppfyller våra höga standarder. Det är viktigt för oss att du som kund är helt nöjd med slutresultatet.

Rot och Rut

När vi sanerar din bostad i Stockholm kan du som privatkund ofta dra nytta av Rot- och Rutavdraget. Det här avdraget kan ge dig en bra ekonomisk lättnad.

Så fungerar Rot- och Rutavdraget

Rot-avdraget är till för renovering, ombyggnad och tillbyggnad medan Rut-avdraget täcker tjänster som städning och sanering i hemmet. Du som kund betalar endast halva arbetskostnaden direkt till oss, och vi sköter sedan allt det administrativa med Skatteverket för att få den andra halvan av arbetskostnaden.

Vad kvalificerar för avdrag under sanering

Vår tjänst för nikotinsanering är en av de tjänster som kvalificerar för Rutavdraget. Det är viktigt att veta att det är arbetet med själva saneringen som ger rätt till avdrag, inte materialkostnaderna.

Gränser och regler för Rot- och Rut i 2024

För 2024 gäller följande gränser och regler:

  • Maxbelopp för Rot-avdrag är 50 000 kr per person och år. Det motsvarar ungefär 166 666 kr i ren arbetskostnad.
  • Rut-avdraget ger dig möjligheten att dra av 30% av arbetskostnaden.
  • För att kunna utnyttja Rutavdraget, måste du vara över 18 år och ha betalat skatt i Sverige.
  • Avdraget görs direkt på fakturan från oss, och du behöver bara vara registrerad på adressen där saneringen ska ske.

Mer specifik information om dessa avdrag och hur de fungerar kan man hitta hos Skatteverket.

Vår process

Vår process av nikotinsanering

Här nedan så ser du en kort beskrivning av hur vår process av en nikotinsanering går till.

01.

Steg 1

Vi börjar processen av nikotinsanering med en undersökning av det område som ska behandlas. Detta för att fastställa skadans omfattning och planera saneringen.

02.

Steg 2

När undersökningen är klar börjar vi med att behandla området med speciella rengöringsmedel och andra åtgärder för att få bort all nikotin.

03.

Steg 3

Därefter ventilerar vi området för att bli av med alla partiklar av nikotin som kan finnas i luften och gör en slutbesiktning för att kolla så att allt nikotin är borta.