Luktsanering i Stockholm

Sanering av lukt i Stockholm med omnejd

Har du ett problem med lukt? Då kan vi på Victor Johansson Entreprenad AB hjälpa dig. Vår saneringsfirma i Stockholm finns tillgängliga i hela Stockholmsområdet och vi är experter på luktsanering och vi kan få bort alla dåliga lukter som ställer till det för dig.

Oavsett om det är ett avloppsläckage eller ett djurkadaver hittar vi källan till lukten och tar hand om den permanent. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

Sanering av lukt

När en lukt som man inte blir av med eller inte vet varför den inte försvinner så kan det vara värt att göra en luktsanering. Vid en sanering av lukt så finns det flera olika orsaker som kan göra så att det luktar.

Om du inte vet vad det är som luktar så kan det vara bra att försöka hitta källan till lukten. Om du inte hittar källan så kan vi hjälpa dig med att lokalisera den. När källan till lukten är hittad så finns det flera olika sätt man kan sanera på beroende orsaken till lukten.

Är det mögel eller något annat som har satt sig i t,ex väggen så kan man behöva ta bort färg, tapet eller delar av väggen beroende på hur djupt lukten har satt sig. Om det istället har orsakats av t,ex ett dött djur eller något annat organiskt så kan man använda olika sorters rengöringsmedel.

Syftet med saneringen av lukt är att ta död på alla dom partiklar och organismer som orsakar odören. Om du har en lukt som du inte kan bli av med, kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

Vad man själv kan testa för att få bort lukten eller lindra lukten

Det finns några saker du kan göra själv för att försöka hitta källan och få bort lukten. Det första som man kan kolla om man inte vet vart lukten kommer ifrån är att kolla alla avloppen.

Ett avlopp blir en samlingsplats för bakterier och andra organismer och rester från t,ex hud och hår. När ett avlopp inte har använts på ett tag så torkar det och då avger avloppet att stank som kan sprida sig.

Om det är avloppet som luktar så är det enkelt att åtgärda. Börja med att ta bort skräp och andra saker som kan lukta vid avloppets öppning. Efter det så kan man spola ner vatten i avloppet så kommer lukten börja att avta efter en stund.

En annan sak som man kan testa för att få bort lukt är att använda en luftrenare eller ättika. Om du använder ättika så kan man placera ut små glas eller skålar runt om i huset och låta det stå några dagar. 

Om du inte kan hitta källan till lukten eller om lukten fortfarande finns kvar efter att du har provat dessa saker så behöver du ta hjälp av ett saneringsföretag i Stockholm.

Vanliga orsaker till varför det kan lukta illa

Det kan finnas många anledningar till att en dålig lukt eller odör uppstår och dom vanligaste orsakerna är:

  • Avloppet
  • Djurkadaver
  • Rökskador
  • Mögel
  • Ruttnande livsmedel
  • Dåligt ventilerade rum

 

Det är ofta nödvändigt att sanera när källan till lukten inte kan avlägsnas eller rengöras. Om du har en lukt som du inte kan få bort själv så är en luktsanering det bästa sättet att bli av med den.

Luktsanering är en process där vi identifierar och avlägsnar källan till lukten. Vi har många års erfarenhet av luktsanering och har hjälpt många människor med olika typer av lukt.

Vi är verksamma i hela Stockholmsregionen

Vi erbjuder luktsanering i Uppsala, Södermalm, Norsborg, Södertälje och många fler områden i Stockholm. Så oavsett var du bor så kan vi hjälpa dig med att få bort den dåliga och besvärliga lukten.

Du kan ta kontakt med oss för att få en kostnadsfri offert eller för att ställa andra frågor om luktsanering.

Projektledare

Nummer: 079-321 90 45

[email protected]

Projektledare

Nummer: 070-041 63 92

[email protected]

Vår process

Vår process av luktsanering

Vi på Victor Johansson Entreprenad AB har en snabb och effektiv process av luktsanering. Här nedan kan du läsa om hur en luktsanering utförd av oss går till i tre enkla steg.

01.

Steg 1

Det första som vi gör är att att komma ut till dig och göra ett besök på plats. På så sätt kan vi få en uppfattning om vad orsaken till lukten är och vad som behöver göra för att få bort lukten.

02.

Steg 2

När det är dags för att utföra saneringen så planerar vi en dag eller vecka som passar dig. Vi avlägsnar förorenat material och rengör området samt gör en rening av luften för att säkerställa att lukten försvinner.

03.

Steg 3

Det sista vi gör att göra en kontroll av din byggnad för att faställa att lukten är borta och att det inte finns några andra områden i byggnaden luktar.