Victor Johansson AB 

08-400 66 008

Telefonnummer

Skagafjordsgatan 6,
164 55 Kista

Snöskottning och snöröjningstjänster i Stockholm

Snöskottning i Stockholm

Effektiv snöröjning för privat och företag. Hos Victor Johansson AB i Stockholm får du pålitlig hjälp med snöskottning. Med över ett decenniums erfarenhet, snabba svarstider och komplett utrustning, ser vi till att dina ytor är snöfria och säkra.

Våra tjänster inkluderar:

 • Trottoarer och Uppfarter: Snabb och grundlig snöröjning så att ditt dagliga liv inte störs.
 • Företagstjänster: Omfattande lösningar för företag, inklusive takskottning och istapsröjning.
 • Nödtjänster: Akutintervention vid kraftiga snöfall och oväntade snöstormar.

Varför välja oss?

 • Gratis Offert: Tydlig prisbild innan arbetet påbörjas.
 • Anpassade Avtal: Flexibla avtal som möter dina behov.
 • Lokal expertis: Vi kan Stockholm och dess närområden.

Kontakta oss idag för en fri offert eller mer information om våra tjänster. 08-44686914 eller epost [email protected]

Snöskottning i Stockholm – För en Trygg och Bekväm Vinter

När Stockholm täcks av ett tjockt snötäcke, är det av yttersta vikt att hålla vägar och gångbanor framkomliga. Victor Johansson AB erbjuder professionell snöskottning för att säkerställa att du och andra kan röra sig fritt och säkert. Med vår expertis garanterar vi att dina trottoarer, uppfarter och övriga ytor hålls snö- och isfria.

Att ta hand om snöskottning kräver inte bara tid utan också rätt utrustning och teknik. Det är här vi kommer in. Victor Johansson AB specialiserar sig på snöskottningstjänster för både privata hem och företag i hela Stockholmsregionen. Vi är utrustade för att hantera allt från den dagliga snöröjningen till de mer utmanande uppgifterna som takskottning och istappsborttagning.

Vår service omfattar:

 • Snöskottning för alla områden: Från små gångstigar till stora parkeringsplatser.
 • Snöröjning med maskinell precision: Effektiv borttagning av snö med moderna maskiner.
 • Takskottning: Förebygg skador på din fastighet med professionell takskottning.
 • Istappsborttagning: Eliminera riskerna med fallande istappar.
 • Snöbevakning: Proaktiv service för att hantera snöfall innan det blir ett problem.

Fördelarna med att välja oss:

 • Tidsbesparing: Låt vårt team sköta snöskottningen medan du fokuserar på det som är viktigt för dig.
 • Erfarenhet och pålitlighet: Överlämna ansvaret för din vintersäkerhet till experter med åratal av erfarenhet.
 • Transparens i prissättning: Med vår gratis offert vet du kostnaden i förväg, utan överraskningar.

Välj Victor Johansson AB för en problemfri vinter. Vi ser till att snön aldrig är i vägen för din dagliga verksamhet. Med vårt engagemang och vår kompetens garanterar vi en snabb, effektiv och ansvarsfull snöskottning.

Andra Vintertjänster Vi Erbjuder i Stockholm

Victor Johansson AB är inte bara experter på snöskottning. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att göra din vinter säkrare och mer bekväm. Från istappsröjning till halkbekämpning och snöbevakning, vi har lösningarna för att tackla Stockholms krävande vinterförhållanden.

Halkbekämpning – För din Säkerhet

Stockholms vintrar kan vara hala och oberäkneliga. Vår tjänst halkbekämpning är utformad för att förhindra olyckor orsakade av isiga ytor vid entréer, uppfarter och trottoarer. Genom att använda miljövänliga material som sand och salt, ökar vi säkerheten på dina ytor. Lär dig mer om hur du kan förbereda dig för vintern via Stockholms stads officiella hemsida.

Takskottning – Skydda Din Fastighet

Tung snö på taken kan vara en risk för både människor och byggnader. Vi erbjuder noggrann takskottning för att förebygga skador orsakade av snöns tyngd. Vårt team har utrustningen och kunskapen för att skotta ditt tak på ett säkert sätt. För företag och fastighetsägare är detta en kritisk tjänst för att undvika kostsamma reparationer. För ytterligare information om takskottning och dess vikt, besök SMHI för aktuella väderprognoser.

Snöbevakning – Vi Håller Ögonen Öppna

Med vår snöbevakningstjänst kan du slappna av och lita på att vi hanterar snöskottningen. Vi bevakar väderleken och ser till att dina ytor är fria från snö när du behöver det mest. Detta innebär att du kan fokusera på din verksamhet medan vi ser till att snöskottningen sköts professionellt och i tid. För mer information om vinterväghållning och snöskottning, se Trafikverket’s riktlinjer.

Istappsröjning – Effektiv och Säker

Istappar kan vara vackra men också en fara för förbipasserande. Vårt team är specialiserat på att avlägsna istappar snabbt och effektivt, säkerställande att din fastighet är fri från faror och att ingen skadas. Vi arbetar metodiskt för att skydda både människor och egendom under Stockholms vintermånader.

Vanliga Frågor om Snöröjning i Stockholm

1. Hur snabbt kan ni rycka ut för snöskottning när det snöar?

Svar: Vi erbjuder snabb utryckningstjänst i Stockholm med beredskap dygnet runt under snöfall. Vi strävar efter att vara på plats inom ett par timmar efter att snön har börjat falla.

2. Är ni tillgängliga för nödsituationer och kraftiga snöfall?

Svar: Ja, vår tjänst inkluderar beredskap för nödsituationer. Vi har en särskild flotta och personal redo att hantera även de mest extrema väderförhållanden.

3. Vilka områden i Stockholm täcker ni för snöröjning?

Svar: Vi täcker alla centrala och närliggande områden i Stockholms kommun. Kontakta oss för att bekräfta att vi tjänar just ditt område.

4. Använder ni miljövänliga metoder för snöskottning?

Svar: Absolut, vi använder miljövänliga avsmältningsprodukter och strävar efter att minimera vår miljöpåverkan vid all snöskottning och halkbekämpning.

5. Hur prissätter ni era snöskottningstjänster?

Svar: Våra priser baseras på omfattningen av det område som behöver skottas och frekvensen av tjänsten. Vi erbjuder skräddarsydda offertförslag efter att ha utvärderat dina specifika behov.

6. Kan ni ta hand om takskottning och istappsröjning?

Svar: Ja, vi erbjuder komplett takskottning och istappsröjning för att säkerställa att din fastighet är säker och för att förebygga eventuella skador.

7. Har ni försäkring om något skulle gå fel under snöskottningen?

Svar: Vi är fullt försäkrade för alla aspekter av vårt arbete. Vår försäkring skyddar både vår personal och din egendom.

8. Vad skiljer eran snöskottningstjänst från andra?

Svar: Vår tillförlitlighet, snabbhet och kvaliteten på vår service skiljer oss från mängden. Vi använder den senaste utrustningen och har välutbildad personal.

9. Hur hanterar ni stora snöfall som förväntas vara över flera dagar?

Svar: Vi övervakar väderprognoser noggrant och planerar våra resurser därefter för att säkerställa kontinuerlig service under långvariga snöfall.

10. Kan jag avboka eller ändra en planerad snöskottningstjänst?

Svar: Vi erbjuder flexibla avboknings- och ombokningspolicys. Vänligen informera oss minst 24 timmar i förväg om eventuella ändringar i din planering.

 

Kostnadsfri offert? Kontakta oss idag

Säker och effektiv snöskottning

När vi utför ett arbete av snöskottning, halkbekämpning, takskottning eller istapsröjnnig så jobbar vi effektivt men sätter framförallt säkerheten först.

Vi arbetar alltid med dom senaste verktygen och redskapen när vi utför våra tjänster inom snöskottning.

Detta för att säkerställa att arbetet utförs så snabbt och effektivt som möjligt, men också för att minimera risken för olyckor.

Snöskottning för företag och privatpersoner i hela Stockholm

Vi erbjuder snöskottning för både företag och privatpersoner i hela Stockholmsområdet. Detta betyder att du som bor eller har företag i t,ex Uppsala, Södertälje, Norrtälje, Sollentuna och Norsborg kan få hjälp med snöskottning.

För mer information om våra tjänster och priser, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig med att besvara frågorna och ta fram en kostnadsfri offert.